Звертаємо увагу абонентів КП ВУВКГ

З  «01» листопада 2017року

роботи по повірці квартирних лічильників води будуть проводитися за рахунок Споживачів

  Рішенням виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради «Про встановлення тарифів КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Горішньоплавнівської міської ради» з 01.10.2017 року вводяться в дію нові тарифи на централізоване постачання холодної води та водовідведення. До складу тарифу не включені витрати на проведення планових періодичних повірок, обслуговування і ремонт квартирних засобів обліку холодної води, в тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки. З «01» листопада 2017 року проведення планових періодичних повірок, обслуговування і ремонт квартирних засобів обліку холодної води, в тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки буде здійснюватись за рахунок Споживачів, відповідно до статті 6 Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 № 2119-VIII.

КП ВУВКГ виконує наступні функції:

-          зняття та встановлення квартирних лічильників на абонентський облік;

-       контроль міжповірочного інтервалу та попередження Споживачів про час повірки лічильника;

-       зняття пломб (розпломбування) та встановлення пломб (опломбування) на лічильниках холодної (проводитиметься за рахунок Підприємства).

У разі порушення Споживачем терміну міжповірочного, інтервалу обсяги споживання холодної води будуть визначатися за нормами споживання, встановленими органом місцевого самоврядування.

Зона обслуговування Споживачів по опломбуванню та розпломбуванню лічильників підприємствами КП ВУВКГ та КВП «Теплоенерго» залишилася без змін. Телефон для прийому заявок на розпломбування та опломбування лічильників: 067 503-27-51;  4-83-32.

Демонтаж, транспортування та монтаж лічильників холодної та гарячої води Споживачі можуть проводити самостійно, або звертатись до спеціалізованих служб.

Повірка лічильників повинна проводиться тільки організацією, яка має відповідний дозвіл.

                                                                           Адміністрація КП ВУВКГ