Заміна запірної арматури на водопровідних мережах міста.

Запірна арматура на водогонах міста відпрацювала свій ресурс і знаходиться в незадовільному стані. Знос ущільнюючих дисків та кілець спричиняє надлишкові витоки води через нещільності арматури. Оскільки мережі збудовано у 60-70-тих роках минулого століття і на той час не було встановлено належної запірно-регулюючої арматури, то при виникненні аварійної ситуації на водоводах жителі цілих районів міста залишаються без води.

З метою виконання Інвестиційної програми КП ВУВКГ на 2019 рік 30.05.2019 року нашим підприємством було проведено заміну запірно-регулюючої арматури на водопровідних мережах 15 мікрорайону міста (ВК 341). А саме: здійснено заміну старої чавунної засувки, діаметром 400 мм що відпрацювала свій експлуатаційний строк та замінено близько 3 м сталевого трубопроводу діаметром 400 мм на новий.

У зв’язку з проведенням вищевказаних робіт на деякий час необхідно було припинити подачу питної води мешканцям 15 мікрорайону. Проте завдяки належній підготовці та злагодженій роботі працівників підприємства, водопостачання було відновлено швидше, ніж заплановано.