До уваги споживачів!

                  ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

    Незважаючи на складні умови карантину Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства»  Горішньоплавнівської міської ради» в березні місяці відпрацювало СТАБІЛЬНО в звичному режимі і доклало максимальних зусиль для забезпечення мешканців міста якісною питною водою.

     Враховуючи значне зменшення  споживання води підприємствами міста, труднощами пов’язаними з самоізоляцію, фінансову нестабільність населення і як наслідок зниження оплати за комунальні послуги, в квітні місяці фінансова ситуація на Водоканалі значно погіршилася, але ми зобов’язані платити за електроенергію, реагенти, сплачувати податки та заробітну плату тощо.  Ситуація що склалася, змусила   підприємство  перейти в режим жорсткої економії  в рамках діючого законодавства.

     Висловлюю щиру вдячність  депутатському корпусу і особисто міському голові м. Горішні Плавні Бикову Дмитру Геннадійовичу за фінансову підтримку  підприємства.                         

   Частина коштів надійшла в квітні місяці, інша частина планується в травні. Це дасть можливість підприємству  працювати як і раніше в звичному режимі.

   Звертаюсь до споживачів міста з проханням винайти можливість  своєчасної оплати  за водопостачання та водовідведення.

             БУДЬТЕ ЗДОРОВІ, ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ!

                                       МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

З повагою,

Директор КП ВУВКГ     Сергій Ярош