ДЕНЬ ЖКГ

        img1903212

ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Щиро вітаю вас  з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства!

                    Для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності і який величезний тягар відповідальності лежить на працівниках житлово-комунального господарства, адже  саме від професіоналізму і відповідальності людей, які працюють в нашій галузі багато в чому залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини!

                     Ви робите все можливе, щоб обсяг та якість послуг відповідали запитам наших співгромадян. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства, а стан житлово-комунальної галузі в принципі є  відображенням стану економіки країни в цілому, рівня життєзабезпечення і комфорту.

                  Бажаю всім працівникам галузі, щоб ваша праця в нашій країні мала більш високий статус, умови вашої роботи дозволяли виконувати її висококласно, щоб ви пишалися тим, що працюєте саме в цій галузі, щоб робота приносила задоволення вам, а ваша заробітна плата – задоволення вашим сім'ям!

                 Дякую усім за невтомну працю і відданість своїй професії! Зі святом!

                З повагою   Сергій ЯРОШ

img1903211