Щодо стану якості води в місті.

Шановні споживачі!

Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Кременчуцького району Полтавської області інформує, що роботи з заміни запірної арматури, аварійних ділянок водопровідних мереж та встановлення приладів обліку води потребують припинення подачі води на окремих ділянках розподільної мережі.

Зупинка та запуск водопровідної системи супроводжуються зміною гідравлічних режимів трубопроводу, в результаті чого може спостерігатися погіршення органолептичних показників води: темний колір, іржа, неприємний запах.

Вторинне забруднення води у розподільній мережі  - це основна причина надходження скарг на якість води від споживачів.

Всі звернення споживачів розглядаються і вирішуються у найкоротші терміни.  Проводяться всі необхідні заходи для забезпечення мешканців міста якісною водою, а в разі потреби до вирішення питання залучаються представники лабораторії для здійснення відбору проб води.

Якість питної водопровідної води, що подається на місто, є сталою та відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4.171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», що підтверджено результатами досліджень лабораторії  водоканалу та ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та відокремленими підрозділами цієї установи (м. Горішні Плавні, м. Кременчук).