ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ!

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ, МЕШКАНЦІ МІСТА!

Інформація станом на 13 квітня 2022 року:

ВСІ О’БЄКТИ ВОДОКАНАЛУ ПРАЦЮЮТЬ 24/7 В ШТАТНОМУ РЕЖІМІ

КП ВУВКГ цілодобово та безперебійно надає послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення мешканцям міста Горішні Плавні.

Наші фахівці контролюють якість питної води цілодобово. На сьогоднішній день відхилень за мікробіологічними, фізико-хімічними показниками не виявлено.

Якість води відповідає вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною".

Підприємство забезпечено реагентами в повному обсязі.

Ми вдячні кожному з вас, що навіть в період військового стану ви знаходити можливість сплачувати за спожиті послуги. Дуже просимо тих, хто має змогу і надалі сплачувати за послуги.

Оплату за спожиті послуги можливо здійснювати не тільки у фінансових установах м.Горішні Плавні, де проводяться приймання комунальних платежів, а й у мобільному додатку свого банку, в особистому кабінеті абонента на сайті НОВА-КОМ https://hp.infocentr.pl.ua або у мобільному додатку НОВА-КОМ.

Закликаємо зберігати спокій та не довіряти неперевіреній інформації. Уся актуальна інформація щодо водопостачання м. Горішні Плавні  буде висвітлюватись на нашому офіційному сайті (voda.pl.ua)  та нашій сторінці у Facebook.

СВОЄЧАСНА ОПЛАТА РАХУНКІВ - ЗАПОРУКА БЕЗПЕРЕБІЙНОГО НАДАННЯ ПОСЛУГ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ.

Ми працюємо для ВАС! СЛАВА УКРАЇНІ!