ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ!

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ, МЕШКАНЦІ МІСТА!

Інформація станом на 05 серпня 2022 року:

ВСІ ОБ’ЄКТИ ВОДОКАНАЛУ ПРАЦЮЮТЬ 24/7 В ШТАТНОМУ РЕЖІМІ

КП ВУВКГ цілодобово та безперебійно надає послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення мешканцям міста Горішні Плавні.

Наші фахівці контролюють якість питної води цілодобово. Контроль всіх показників здійснюється постійно від водойми (поверхнева вода, яка подається на очистку) до крану споживача (питна вода з розподільної мережі, яка відбирається з контрольних точок міських мереж водопостачання).

В липні 2022 року проби питної води направлялись в місто Полтаву для здійснення контролю за вірусологічними показниками. Всі проби досліджені вірусологічною лабораторією ДУ “ПОЛТАВСЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ”. Вірусологічне забруднення води відсутнє.

На сьогоднішній день відхилень за мікробіологічними, фізико-хімічними показниками не виявлено.

Якість води відповідає вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною".

Закликаємо зберігати спокій та не довіряти неперевіреній інформації. Уся актуальна інформація щодо водопостачання м. Горішні Плавні  буде висвітлюватись на нашому офіційному сайті (voda.pl.ua)  та нашій сторінці у Facebook.

 

Ми працюємо для ВАС! СЛАВА УКРАЇНІ!